Spletni portal KOLESARJENJE.COM ustvarjamo rekreativni kolesarji, ki imamo za seboj že kar nekaj prevoženih kilometrov. Nismo specializirani za določen tip kolesarjenja, ampak se radi preizkušamo v vseh kategorijah. Nikoli si nismo dovololi, da bi nas pri kolesarjenju omejeval kakšen merilec kilometrov ali hitrosti. Tudi kolesarski izgled ni bil nikoli v prvem planu. To je druga različica spletnega portala Kolesarjenje.com. Po večletnem mirovanju smo se ga odločili obuditi in pri tem nekoliko spremenili koncept portala.

Obljuba obiskovalcem

Kolesarjenje.com je spletno mesto, kjer lahko najdete informacije glede popotniškega in rekreativnega kolesarjenja v Republiki Sloveniji. Trudimo se ažurno pokrivati akualne kolesarske dogodke, objavljamo kolesarske poti, testiramo različno kolesarsko opremo in skrbimo za pozitiven odnos do okolja in ljudi z vetrom v laseh.

Tudi sami ste lahko del naše zgodbe in objavljate lastne kolesarske izkušnje. Da bi to dosegli, se morate naprej registrirati. To lahko storite tukaj.

Obljuba poslovnim subjektom

Poslovni subjekti imajo možnost obširnejše predstavitve svoje ponudbe. Preko portala Kolesarjenje.com vam je omogočen dostop do zelo nišnih kupcev ter komunikacija z njimi. Ponudba lahko sega tudi preko meja Republike Slovenije.

Strokovna javnost

Dostop do informacij in izmenjava informacij.